Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Договорени заједнички пројекти Покрајинске владе и Града Зрењанина ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
недеља, 09 јул 2017 17:24
Величина слова

Опширније...„Покрајинска влада и Град Зрењанин ће током ове и наредне године припремити читав низ заједничких пројеката који ће повећати квалитет живота грађана у Зрењанину“, изјавио је председник Покрајинске владе Игор Мировић приликом данашње радне посете том граду.

Мировић је додао да је са градоначелником Зрењанина Чедомиром Јањићем и његовим сарадницима договорено да се заједнички ради на потпуној и темељној реконструкцији Градског стадиона уз изградњу атлетске стазе и расвете.

Како је председник Покрајинске владе навео разговарано је и о низу комуналних пројеката на којима ће се радити, међу којима је реконструкција комплекса у оквиру три језера у центру града.

Опширније...
 
Гојковић обишао повређене у саобраћајној несрећи пољског аутобуса ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 11 јул 2017 14:19
Величина слова

Опширније...Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић, са директором полиције Владимиром Ребићем обишао је данас у Општој болници Врбас, повређене у саобраћајној несрећи пољског аутобуса, која се догодила јутрос на аутопуту у околини Фекетића.

Секретар Гојковић је изјавио да је у Општу болницу Врбас превезено 24 путника, од којих је 18 пацијената хоспитализовано са лакшим телесним повредама, док су три пацијента са тежим телесним повредама упућена у Клинички центар Војводине и Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине у Новом Саду.

Општа болница у Суботици је по тријажном програму збринула преосталих 27 путника из аутобуса који су задобили лакше телесне повреде.


 

 
Клинички центар Војводине једина здравствена установа у региону са најсавременијом опремом ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 11 јул 2017 14:14
Величина слова

Опширније...Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност, проф. др Зоран Милошевић и покрајински секретар за здравство, доц. др Зоран Гојковић обишли су данас Центар за патологију и хистологију Клиничког центра Војводине, а у вези са набавком нове медицинске опреме –  дигиталног оптичког микроскопа Vision Tek, јапанског произвођача Сакура.

Одлуком Покрајинске владе, а  преко Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност, Клиничком центру Војводине је обезбеђена донација најсавременије медицинске опреме. Тим поводом покрајински секретар Милошевић изразио је задовољство чињеницом да данашња посета представља свечани чин и континуитет политике која се одговорно односи према проблемима здравства.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>