Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Закључени уговори са још три удружења за област здравствене заштите ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 21 септембар 2017 11:32
Величина слова

На основу решења о додели средстава по јавном конкурсу Покрајинског секретаријата за здравство, од 31. августа 2017. године,  данас су закључена још три уговора. Реч је о уговору са Асоцијацијом за унапређење здравља за пројекат „Професија сестринства у здравственом систему АПВ“, чијом реализацијом се жели унапредити професија и рад медицинских сестара и здравствених техничара.  Закључен је и уговор са Друштвом за унапређење положаја вулнерабилних друштвених група за пројекат  „Да победимо себе... ̋, који предвиђа пружање психосоцијалне подршке за особе са инвалидитетом  са територије града Панчева, а у виду психотерапијског и саветодавног рада са родитељима деце са потешкоћама у развоју у редовном образовном систему. Такође, данас је закључен и уговор са Удружењем за терапијско јахање Хипотенс за пројекат „На коњу смо јачи“, којим ће се реализовати радионице у оквиру којих ће бити представљене основе прилагођеног и терапијског јахања које се примењује код деце различитих категорија инвалидности у циљу поправљања  њихових физичких, социјалних и психолошких функција


 

 
Закључени уговори са удружењима за област здравствене заштите ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 19 септембар 2017 13:25
Величина слова

На основу решења о додели средстава по јавном конкурсу од 31. августа 2017. године, данас је закључен уговор са Савезом бубрежних инвалида Војводине за пројекат „Живети са вестачким бубрегом“, у оквиру којег ће бити одржана тематска предавања и сачинити свакодневни водич оболелима. Закључен је и уговор са Савезом организација за подршку особама са сметњама у развоју – СОПОР за пројекат „Здрав стил живота особа са сметњама у развоју“, који предвиђа пружање свакодневне подршке родитељима, како би препознали значај и развили свест о улози и подршци развоја здравог стила живота сопственог детета.

Такође, данас је закључен и уговор са Удружењем за подршку особама са Дауновим синдромом за пројекат „Едукацијом и вежбом до здравља“, којим ће се реализовати радионице и предавања за особе са Дауновим синдромом и њихове родитеље.


 
Секретар Гојковић уручио пет службених возила и ултразвучни апарат Дому здравља у Бачкој Паланци ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 05 септембар 2017 13:38
Величина слова

Опширније...Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић данас је Дому здравља „Др Младен Стојановић“ у Бачкој Паланци свечано уручио пет службених возила: два санитетска возила и три путничка возила, као и ултразвучни апарат за Службу за гинекологију.

„Овај пројекат вредан преко 20 милиона динара реализован је у координацији Министарства здравља, Републичког фонда за здравствено осигурање, Покрајинске владе и локалне самоуправе. Осим данас уручене опреме, Дом здравља „Др Младен Стојановић“ прибавио је и другу медицинску опрему, информатичку и осталу биротехничку опрему.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>