Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Мировић: У здравствени систем АП Војводине уложили смо нових 1,4 милијарде динара ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 05 април 2019 12:06
Величина слова

Опширније...Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас уговоре вредне 1,4 милијарде динара, за финансирање и суфинансирање набавке медицинске и немедицинске опреме, као и уговоре за инфраструктурна улагања представницима здравствених установа у АП Војводини.

Двадесет четири здравствене установе опремљене су новим ултразвучним, радиолошким и ендоскопским апаратима, хируршким инструментима, стерилизаторима, мониторима, операционим столовима, новим креветима и другом немедицинском опремом.

 

 

 

Опширније...
 
НАЦИОНАЛНИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ РАКА ДОЈКЕ ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
среда, 20 март 2019 13:43
Величина слова

Опширније...

Према подацима Светске здравствене организације, у свету се годишње код 1.700.000 жена дијагностикује рак дојке, док од исте болести сваке године умре преко пола милиона њих.

И у Србији је рак дојке најчешћи малигни тумор у женској популацији. У нашој земљи сваке године од последица рака дојке умре 1700 жена, а региструје се 4300 новооболелих.

 

 

 

Опширније...
 
Јавни конкурс за попуњавање извршилачког радног места у покрајинском секретаријату за здравство ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
среда, 20 март 2019 08:26
Величина слова

Расписан је јавни конкурс за попуњавање извршилачког радног места у покрајинском секретаријату за здравство, радно место санитарни инспектор у Одељењу за санитарну инспекцију Нови Сад у звању саветник. Садржај конкурса можете видети путем линка или у категорији Конкурси- запослење и преузети образац изјаве.

 
Р Е Ш Е Њ Е О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ПO ЈАВНОМ КОНКУРСУ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ОДНОСНО СУФИНАНСИРАЊЕ НАБАВКЕ МЕДИЦИНСКЕ И НЕМЕДИЦИНСКЕ ОПРЕМЕ ЗДРАВСТВЕНИМ УСТАНОВАМА У 2019. ГОДИНИ ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 19 март 2019 07:27
Величина слова
Последње ажурирано уторак, 19 март 2019 07:33
 
У Дечјој болници ускоро офталмолошка служба ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 15 март 2019 12:31
Величина слова

Опширније...

Покрајинска влада донела је одлуку о формирању Одељења офталмологије, нове службе у оквиру рада Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине.

Циљ ове одлуке је да се деци, која су се до сада лечила на Клиници за офталмологију Клиничког центра Војводине, и у офталмолошким службама здравствених установа у Београду, омогући квалитетна и савремена офталмолошка дијагностика и лечење у оквиру специјализоване здравствене установе која се бави лечењем деце и омладине.

У наредном периоду следи обезбеђивање просторних капацитета и набавка најсавременије опреме за почетак рада ове службе.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>