Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Објављено решење о додели средстава здравственим установама ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
среда, 16 август 2017 12:39
Величина слова

На основу члана 16. став 5. и 24. Покрајинске скупштинске одлуке о покрајинској управи (''Службени лист АПВ'', бр. 37/14, 54/14-др.одлука и 37/16), члана 10. став 2. Правилника о поступку и критеријумима за распоређивање буџетских средстава Покрајинског секретаријата за здравство у вршењу оснивачких права над здравственим установама чији је оснивач Аутономна покрајина Војводина (''Службени лист АПВ'', број 3/17) у вези са Финансијским планом Покрајинског секретаријата за здравство за 2017. годину и Решењем о покретању поступка за доделу средстава путем јавног конкурса Покрајинског секретаријата за здравство број:138-401-3718/2017 од 3. јула 2017. године, покрајински секретар за здравство, доноси

Р Е Ш Е Њ Е
О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ПO ЈАВНОМ КОНКУРСУ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ,
ОДНОСНО СУФИНАНСИРАЊЕ ИЗГРАДЊЕ, ОДРЖАВАЊА И ОПРЕМАЊА
ЗДРАВСТВЕНИХ УСТАНОВА У 2017. ГОДИНИ

Решење можете преузети из менија::Документа::Конкурс-здравствене установе 2017


 

 

 
Реализација пројекта хитне медицинске помоћи ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
среда, 16 август 2017 09:52
Величина слова

Опширније...

 

Дана 15. августа 2017.године, закључен је уговор између Покрајинског секретаријата за здравство и Завода за хитну медицинску помоћ Нови Сад, чији предмет је финансирање трошкова реализације пројекта „Унапређења хитног збрињавања повређених  и болесних“, обвезбеђењем медицинске опреме за адекватно збрињавање оболелих и повређених у прехоспиталној ургентној медицини и током санитетског транспорта.

 

 

 

 


 

 
Објављена прелиминарна листа ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 11 август 2017 10:56
Величина слова

Комисија за спровођење поступка јавног конкурса за доделу  средстава Покрајинског секретаријата за здравство удружењима за област здравствене заштите у 2017. години (''Службени лист АПВ'', број 32/17),(у даљем тексту:Комисија), на основу члана 10. Правилника о поступку и критеријумима за доделу средстава Покрајинског секретаријата за здравство удружењима за област здравствене заштите у 2017. години, сачинила је прелиминарну листу вредновања и рангирања пријава на јавни конкурс применом критеријума из члана 9. наведеног Правилника.

Прелиминарну листу можете преузети из секције документа:: Конкурс-удружења 2017

 

 

 
Договорени заједнички пројекти Покрајинске владе и Града Зрењанина ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
недеља, 09 јул 2017 17:24
Величина слова

Опширније...„Покрајинска влада и Град Зрењанин ће током ове и наредне године припремити читав низ заједничких пројеката који ће повећати квалитет живота грађана у Зрењанину“, изјавио је председник Покрајинске владе Игор Мировић приликом данашње радне посете том граду.

Мировић је додао да је са градоначелником Зрењанина Чедомиром Јањићем и његовим сарадницима договорено да се заједнички ради на потпуној и темељној реконструкцији Градског стадиона уз изградњу атлетске стазе и расвете.

Како је председник Покрајинске владе навео разговарано је и о низу комуналних пројеката на којима ће се радити, међу којима је реконструкција комплекса у оквиру три језера у центру града.

Опширније...
 
Гојковић обишао повређене у саобраћајној несрећи пољског аутобуса ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 11 јул 2017 14:19
Величина слова

Опширније...Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић, са директором полиције Владимиром Ребићем обишао је данас у Општој болници Врбас, повређене у саобраћајној несрећи пољског аутобуса, која се догодила јутрос на аутопуту у околини Фекетића.

Секретар Гојковић је изјавио да је у Општу болницу Врбас превезено 24 путника, од којих је 18 пацијената хоспитализовано са лакшим телесним повредама, док су три пацијента са тежим телесним повредама упућена у Клинички центар Војводине и Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине у Новом Саду.

Општа болница у Суботици је по тријажном програму збринула преосталих 27 путника из аутобуса који су задобили лакше телесне повреде.


 

 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>