Вести
Закључени уговори са удружењима за област здравствене заштите ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 19 септембар 2017 13:25

На основу решења о додели средстава по јавном конкурсу од 31. августа 2017. године, данас је закључен уговор са Савезом бубрежних инвалида Војводине за пројекат „Живети са вестачким бубрегом“, у оквиру којег ће бити одржана тематска предавања и сачинити свакодневни водич оболелима. Закључен је и уговор са Савезом организација за подршку особама са сметњама у развоју – СОПОР за пројекат „Здрав стил живота особа са сметњама у развоју“, који предвиђа пружање свакодневне подршке родитељима, како би препознали значај и развили свест о улози и подршци развоја здравог стила живота сопственог детета.

Такође, данас је закључен и уговор са Удружењем за подршку особама са Дауновим синдромом за пројекат „Едукацијом и вежбом до здравља“, којим ће се реализовати радионице и предавања за особе са Дауновим синдромом и њихове родитеље.


 
Секретар Гојковић уручио пет службених возила и ултразвучни апарат Дому здравља у Бачкој Паланци ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 05 септембар 2017 13:38

Опширније...Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић данас је Дому здравља „Др Младен Стојановић“ у Бачкој Паланци свечано уручио пет службених возила: два санитетска возила и три путничка возила, као и ултразвучни апарат за Службу за гинекологију.

„Овај пројекат вредан преко 20 милиона динара реализован је у координацији Министарства здравља, Републичког фонда за здравствено осигурање, Покрајинске владе и локалне самоуправе. Осим данас уручене опреме, Дом здравља „Др Младен Стојановић“ прибавио је и другу медицинску опрему, информатичку и осталу биротехничку опрему.

Опширније...
 
Решење о додели средстава ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 01 септембар 2017 17:12

На основу члана 16. и 24. Покрајинске скупштинске одлуке о покрајинској управи (''Службени лист АПВ'', бр. 37/14, 54/14-др. одлука, 37/16 и 29/17) и члана 11. Правилника о поступку и критеријумима за доделу средстава Покрајинског секретаријата за здравство удружењима за област здравствене заштите у 2017. години (''Службени лист АПВ'', број 6/17), покрајински секретар за здравство, доноси


Р Е Ш Е Њ Е
О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ПО ЈАВНОМ КОНКУРСУ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА
ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРИЈАТА ЗА ЗДРАВСТВО УДРУЖЕЊИМА ЗА
ОБЛАСТ ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕ У 2017. ГОДИНИ

Решење се може преузети у менију:: Документа:: Конкурс - Удружења 2017


 

 

 
Секретар Гојковић свечано уручио решења о додели средстава по основу јавног конкурса Покрајинског секретаријата за здравство ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 01 септембар 2017 14:42

Опширније...Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић данас је свечано  уручио решења о додели средстава по основу јавног конкурса Покрајинског секретаријата за здравство за финансирање и опремање здравствених установа у 2017. години.

Јавним конкурсом за финансирање и опремање здравствених установа у 2017. години додељена су средства у износу од 193.000.000,00 динара за 15 здравствених установа, чији је оснивач АП Војводина.

„Набавком нове опреме значајно ће се унапредити  досадашњи рад, имаћемо  велики број дијагностичких и терапеутских могућности које ће бити на располагању нашим лекарима и тиме ће се у потпуности допринети ономе  што је најважније, а то је квалитетно лечење грађана Војводине.“, истакао је секретар Гојковић.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>