Вести
Закључен последњи уговор са удружењем за област здравствене заштите ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
понедељак, 25 септембар 2017 11:15

На основу решења о додели средстава по јавном конкурсу Покрајинског секретаријата за здравство, од 31. августа 2017. године,  данас је закључен последњи  уговор са удружењем за област здравствене заштите. Реч је о уговору са удружењем „Плаво срце 021“ за пројекат „Индивидуални пратилац детета са дијабетесом“, којим ће се оспособити потребан број едукованих лица која би неометајући редован рад васпитача додатно бринула да свако дете са дијабетесом редовно  похађа вртић, предшколску наставу.


 

 
Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске у посети институтима у Сремској Каменици ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 22 септембар 2017 11:08

Опширније...У оквиру манифестације „Дани Срске у Србији“ и посете делегације Владе Републике Српске Покрајинској влади, покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић са министром здравља и социјалне заштите Републике Српске господином Драганом Богданићем, министром просвете и културе Републике Српске господином Данетом Малешевићем и директором Универзитетског клиничког центра Републике Српске проф. др Владом Ђајићем, обишао је данас сва три института У Сремској Каменици.

Уваженим и цењеним гостима, предочене су могућности и капацитети здравствених институција на територији Аутономне Покрајине Војводине, а у циљу унапређења заједничке сарадње са Републиком Српском, не само са аспекта здравствених, него и са аспекта едукативно-образовних потенцијала.

Опширније...
 
Сарадња Друштва лекара Војводине и Привредне коморе Војводине ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 21 септембар 2017 11:34

Опширније...

 

 

Дана 20. септембра 2017. године,  Друштво лекара Војводине Српског лекарског друштва  (ДЛВ-СЛД), и Привредна комора Војводине, у просторијама ДЛВ-СЛД,  потписали су Протокол о сарадњи, а у циљу успостављања дугорочне сарадње и узајамне промоције потписника Протокола, како би се што квалитетније пратило и побољшало здравствено стање радно способног становништва.

 

 

Опширније...
 
Закључени уговори са још три удружења за област здравствене заштите ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 21 септембар 2017 11:32

На основу решења о додели средстава по јавном конкурсу Покрајинског секретаријата за здравство, од 31. августа 2017. године,  данас су закључена још три уговора. Реч је о уговору са Асоцијацијом за унапређење здравља за пројекат „Професија сестринства у здравственом систему АПВ“, чијом реализацијом се жели унапредити професија и рад медицинских сестара и здравствених техничара.  Закључен је и уговор са Друштвом за унапређење положаја вулнерабилних друштвених група за пројекат  „Да победимо себе... ̋, који предвиђа пружање психосоцијалне подршке за особе са инвалидитетом  са територије града Панчева, а у виду психотерапијског и саветодавног рада са родитељима деце са потешкоћама у развоју у редовном образовном систему. Такође, данас је закључен и уговор са Удружењем за терапијско јахање Хипотенс за пројекат „На коњу смо јачи“, којим ће се реализовати радионице у оквиру којих ће бити представљене основе прилагођеног и терапијског јахања које се примењује код деце различитих категорија инвалидности у циљу поправљања  њихових физичких, социјалних и психолошких функција


 

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>