Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Закључен последњи уговор са удружењем за област здравствене заштите ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
понедељак, 25 септембар 2017 11:15
Величина слова

На основу решења о додели средстава по јавном конкурсу Покрајинског секретаријата за здравство, од 31. августа 2017. године,  данас је закључен последњи  уговор са удружењем за област здравствене заштите. Реч је о уговору са удружењем „Плаво срце 021“ за пројекат „Индивидуални пратилац детета са дијабетесом“, којим ће се оспособити потребан број едукованих лица која би неометајући редован рад васпитача додатно бринула да свако дете са дијабетесом редовно  похађа вртић, предшколску наставу.


 

 
Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске у посети институтима у Сремској Каменици ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 22 септембар 2017 11:08
Величина слова

Опширније...У оквиру манифестације „Дани Срске у Србији“ и посете делегације Владе Републике Српске Покрајинској влади, покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић са министром здравља и социјалне заштите Републике Српске господином Драганом Богданићем, министром просвете и културе Републике Српске господином Данетом Малешевићем и директором Универзитетског клиничког центра Републике Српске проф. др Владом Ђајићем, обишао је данас сва три института У Сремској Каменици.

Уваженим и цењеним гостима, предочене су могућности и капацитети здравствених институција на територији Аутономне Покрајине Војводине, а у циљу унапређења заједничке сарадње са Републиком Српском, не само са аспекта здравствених, него и са аспекта едукативно-образовних потенцијала.

Опширније...
 
Сарадња Друштва лекара Војводине и Привредне коморе Војводине ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 21 септембар 2017 11:34
Величина слова

Опширније...

 

 

Дана 20. септембра 2017. године,  Друштво лекара Војводине Српског лекарског друштва  (ДЛВ-СЛД), и Привредна комора Војводине, у просторијама ДЛВ-СЛД,  потписали су Протокол о сарадњи, а у циљу успостављања дугорочне сарадње и узајамне промоције потписника Протокола, како би се што квалитетније пратило и побољшало здравствено стање радно способног становништва.

 

 

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>