Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Секретар Гојковић свечано уручио решења о додели средстава по основу јавног конкурса Покрајинског секретаријата за здравство ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 01 септембар 2017 14:42
Величина слова

Опширније...Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић данас је свечано  уручио решења о додели средстава по основу јавног конкурса Покрајинског секретаријата за здравство за финансирање и опремање здравствених установа у 2017. години.

Јавним конкурсом за финансирање и опремање здравствених установа у 2017. години додељена су средства у износу од 193.000.000,00 динара за 15 здравствених установа, чији је оснивач АП Војводина.

„Набавком нове опреме значајно ће се унапредити  досадашњи рад, имаћемо  велики број дијагностичких и терапеутских могућности које ће бити на располагању нашим лекарима и тиме ће се у потпуности допринети ономе  што је најважније, а то је квалитетно лечење грађана Војводине.“, истакао је секретар Гојковић.

Опширније...
 
Објављен предлог листе вредновања ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 31 август 2017 11:50
Величина слова

Комисија за спровођење поступка јавног конкурса за доделу средстава Покрајинског секретаријата за здравство удружењима за област здравствене заштите у 2017. години (''Службени лист АПВ'', број 32/17),(у даљем тексту:Комисија), на основу члана 10. став 4. Правилника о поступку и критеријумима за доделу средстава Покрајинског секретаријата за здравство удружењима за област здравствене заштите у 2017. години, сачинила је Предлог листе вредновања и рангирања пријава на јавни конкурс применом критеријума из члана 9. наведеног Правилника која је дата у следећем табеларном прегледу:

документ можете преузети из: Документи : Конкурс-удружења 2017 : Предлог листе вредновања удр.2017

 
Секретар Гојковић у посети Сенти ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
среда, 30 август 2017 09:10
Величина слова

Опширније...Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић посетио је Општу болницу Сента и Дом здравља Сента, где се упознао са тренутним стањем у овим здравственим установама.

После дугог низа година у Општој болници Сента започео је  рад централне стерилизације.

„Након 35 година колико је стара стерилизација била у функцији и обављала те послове за потребе установе, имамо један од најбољих блокова за стерилизацију на територији Војводине.“, нагласио је секретар Гојковић.
Покрајинска влада је издвојила значајна средства и успела заједно са управом болнице да имплементира комплетно нови блок стерилизације за Општу болницу Сента за шта је издвојено 14 милиона динара.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>