Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Потписан уговор за изградњу Каменице 3 са ПЕТ центром за дијагностику ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 30 јул 2020 14:21
Величина слова

Опширније...

Председник Покрајинске владе Игор Мировић присуствовао је данас потписивању уговора за извођење прве фазе радова на изградњи Каменице 3 са ПЕТ центром за дијагностику, који ће бити намењен Институту за онкологију Војводине.

Реч је о Центру позитронско-емисионе томографије за дијагностику (ПЕТ центар) са три етаже, као посебном објекту повезаном топлом везом са зградом Института за онкологију Војводине.

У другој фази, како је најављено, градиће се објекат Каменице 3, са четири етаже, намењен за сва три института у Сремској Каменици.

 

 

 

Опширније...
 
Председник Мировић отвориo три реконструисане клинике КЦВ и новоизграђени део Клинике за гинекологију и акушерство ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 18 јун 2020 12:53
Величина слова

Опширније...

 

Председник Покрајинске владе Игор Мировић отворио је данас објекат у којем су смештене Клиника за неурохирургију, Клиника за васкуларну и ендоваскуларну хирургију и Клиника за анестезију, интензивну терапију и терапију бола, који је реконструисан после више од једног века од изградње, као и новоизграђени део Клинике за гинекологију и акушерство Клиничког центра Војводине.

 

 

 

Опширније...
 
Покрајинска влада издвојила 420 милиона динара за изградњу, одржавање и опремање здравствених установа у Војводини ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 18 јун 2020 09:41
Величина слова

Опширније...Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас уговоре за финансирање и суфинасирање изградње, одржавања и опремања 47 здравствених установа у Војводини за шта је из покрајинског буџета издвојено 420 милиона динара.

„Затекли смо 2016. године веома лоше стање у здравственом систему када је реч о опреми, здравственој инфраструктури, али и о зарадама здравствених радника. За протекле четири године успели смо да повећамо обим финансијских улагања у ову област поставивши реконструкцију целокупног здравственог система у први план, што је и резултирало његовим брзим опоравком“, изјавио је Мировић.

 

 

 

Опширније...
 
Мировић и Брнабићева обишли радове на реконструкцији Клинике за интерне болести КЦВ ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 21 мај 2020 12:20
Величина слова

Опширније...

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и председница Владе Републике Србије Ана Брнабић обишли су данас радове на реконструкцији Клинике за интерне болести Клиничког центра Војводине.

Реч је о реконструкцији зграде укупне површине 5.348 квадратна метра у којој су смештене клинике за нефрологију и клиничку имунологију, гастроентерологију и хепатологију, хематологију и Клиника за ендокринологију, дијабетес и болести метаболизма.

Радови, чија је вредност 547,5 милиона динара, а које је обезбедила Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије, биће завршени до краја године.

 

 

 

Последње ажурирано четвртак, 21 мај 2020 12:29
Опширније...
 
Покрајинска влада обезбедила још 21 санитетско возило за здравствене установе у АП Војводини ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 15 мај 2020 11:43
Величина слова

Опширније...

 

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас кључеве 21 санитетског возила са пратећом медицинском опремом представницима здравствених установа у АП Војводини, за шта је из покрајинског буџета издвојено 100 милиона динара.

Санитетска возила донирана су Клиничком центру Војводине, општима болницама у Вршцу, Сомбору, Кикинди и Сенти и домовима здравља у Ади, Алибунару, Врбасу, Кањижи, Кули, Инђији, Ковину, Србобрану, Сечњу, Бечеју, Житишту, Белој Цркви, Тителу, Новом Бечеју, Ковачици и Бачкој Тополи.

 

 

Последње ажурирано петак, 15 мај 2020 11:48
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>