Добро дошли на сајт секретаријата за здравство
Дом здравља у Оџацима после 34 године има нови РТГ апарат ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
петак, 20 јул 2018 12:23
Величина слова

Опширније...Дом здравља у Оџацима добио је нови РТГ уређај. За овај апарат Покрајинска влада издвојила је 5.400.000,00 динара. Годишње се у овој здравственој установи на рендгену прегледа око 3500 пацијената.

Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић посетио је Дом здравља у Оџацима и подсетио да је Покрајински секретаријат за здравство недавно овој установи доделио санитетско возило са најсавременијом медицинском опремом чија је вредност 4.700.000,00 динара.

„Скоро десет година ниједан лекар из Оџака није послат на специјализацију, а од 2014. године 11 лекара Дома здравља у Оџацима добило је неку од дефицитарних специјализација, тако да на новокупљеном медицинском апарату већ сада имамо и специјалисту радиологије“, истакао је секретар Гојковић.

Опширније...
 
Најављена реконструкција Опште болнице у Вршцу ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
понедељак, 16 јул 2018 13:03
Величина слова

Опширније...Покрајинска влада и Град Вршац заједно ће финансирати идејни пројекат за реконструкцију и адаптацију Опште болнице у Вршцу. То је договорено на заједничком састанку покрајинског секретара за здравство доц. др Зорана Гојковића, најужег руководства града Вршца и председника Скупштине Града Ненада Бароша.

На свечаном отварању обновљеног дела породилишта Опште болнице у Вршцу, за шта је средства обезбедила „Блиц Фондација“, покрајински секретар за здравство Зоран Гојковић захвалио се компанији „Ringer Axel Springe“ на донацији породилишту и похвалио друштвену одговорност коју ова компанија показује, а чији је резултат санација 500 квадрата подова породилишта.

Опширније...
 
Музика ДА, дрога НЕ ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 12 јул 2018 11:38
Величина слова

Опширније...Покрајински секретаријат за здравство подржава нову кампању владине комисије за борбу против наркоманије која је управо почела да се спроводи под слоганом „Музика ДА, дрога НЕ“. Стога позивамо све младе који ће посетити Еxит да уживају у музици без употребе психоактивних супстанци и дрога. Само у последњих шест месеци на листу забрањених супстанци стављено је 20 нових.

Дрога која се недавно појавила опаснија је и смртоноснија од претходних, а посебно рањива група су деца школског узраста која све чешће постају жртве наркоманије. Због тога је Влада Републике Србије недавно формирала Комисију за борбу против наркоманије у школама, која ће радити на подизању свести о штетности наркотика. Покрајински секретаријат за здравство, као и до сада, подржава борбу против употребе дроге међу младима.


 

 
Измена јавног конкурса ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
среда, 27 јун 2018 08:09
Величина слова

На основу чл. 11. и 22. став 4. Покрајинске скупштинске одлуке о буџету Аутономне покрајине Војводине за 2018. годину („Службени лист АПВ”, бр. 57/17, 17/18 – ребаланс и 29/18 – ребаланс), чл. 2. и 4. Правилника о поступку и критеријумима за распоређивање буџетских средстава Покрајинског секретаријата за здравство у вршењу оснивачких права над здравственим установама чији је оснивач АП Војводина („Службени лист АПВ”, број 2/18) и Решења о измени решења о покретању поступка за доделу средстава путем јавног конкурса Покрајинског секретаријата за здравство, број: 138-401-4/2018-18 од 25. јуна 2018. године, Покрајински секретаријат за здравство објављује


ИЗМЕНУ
ЈАВНОГ КОНКУРСА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ОДНОСНО СУФИНАНСИРАЊЕ ХИТНИХ
КАПИТАЛНИХ ПОПРАВКИ У ЗДРАВСТВЕНИМ УСТАНОВАМА У 2018. ГОДИНИ

 

Документ можете погледати и преузети у менију Конкурси:: Конкурс-здравствене установе 2018:: Јавни конкурс-хитне поправке:: Измена јавног конкурса


 

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 52