Под хитно превазићи актуелни конфликт

 

С тим у вези, договор је да ће руководство Медицинског факултета одмах приступити изналажењу крајњих решења у вези начина финансирања практичне наставе у Клиничком центру Војводине и потписивања споразума о сарадњи који је у складу са правним прописима, оправдан и неопходан, а да ће Клинички центар Војводине до тада изаћи у сусрет студентима Медицинског факултета и допустити несметано обављање наставе.

Потписан споразум о међусобно регулисаним обавезама ступиће на снагу 15. октобра 2018. године са почетком нове школске године.
Декан Медицинског факултета проф.др Снежана Бркић уверила је покрајинског секретара за здравство да завршетак овогодишњег летњег семестра неће бити угрожен због краткотрајног прекида практичне наставе.

Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић захвалио се представницима обе институције и пожелео свим студентима Медицинског факултета, наставницима и сарадницима који учествују у наставном процесу, успешан завршетак школске године и предстојеће испитне рокове.