Секретар Гојковић свечано уручио решења о додели средстава по основу јавног конкурса Покрајинског секретаријата за здравство

 

„У току 2017. године из средстава покрајинског буџета за набавку нове медицинске опреме издвојено је 622 милиона динара, за инфраструктурне пројекте за здравствене установе на територији Војводине опредењено је 859 милиона динара, што укупно значи да је Покрајинска влада  у здравствени систем Војводине, ове године пласирала скоро 1.500.000.000,00 динара. То показује колика је посвећеност Покрајинске владе на челу са председником Игором Мировићем да грађани Војводине имају што квалитетније и боље лечење.“, нагласио је секретар Гојковић.

Најављујући велики број пројеката који се приводе крају или се започиње са истим, доц. др Гојковића додао је,  да  након годину дана, Покрајински секретаријат за здравство полако испуњава три основна циља  којима  треба да тежи војвођанско здравство : што квалитетнија боља и суфистициранија опрема на којој можемо да пружимо максималну помоћ за наше оболеле и повређене суграђане, инфраструктурне обнове болница у Војводини и стално стручно усавршавање наших кадрова и пријем нових младих колега који треба да наставе оно што су наши учитељи и претходници започели.

{youtube}9PLRGN25DJc{/youtube}