Обновљена Општа болница Панчево у коју је Покрајинска влада уложила 744 милион динара

„Старе слике ове болнице биле су понижавајуће, били су то услови недостојни човека, казао је председник Мировић. Покрајинска влада обновиће и реконструисати све регионалне болнице, клинике и институте у АП Војводини, како бисмо грађанима пружили квалитетну и правовремену здравствену заштиту а запосленима боље услове за рад“, истакао је председник Мировић.

Био је ово објекат са земљаним подовима и поплавом у згради, и неизмерно сам срећан што је овај велики посао завршен, радили смо плански и систематски, како би пацијенти имали најсавременије услове за лечење, казао је покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић и најавио завршетак радова на реконструкцији Завода за јавно здравље Панчево.

 

 

 

Исписујемо нову страницу Опше болнице Панчево, да се више никад и нигде не понове слике које смо затекли 2016. године. Деценијама овде није улагано. Ова зграда је фактички поново грађена, јер су остали само спољни зидови. Ово је велики дан за здравствени систем јер ка овој установи гравитира 200.000 пацијента, рекао је директор Опште болнице Панчево Слободан Овука.