Покрајински секретар за здравство доц. др Зоран Гојковић посетио Клинику за гинекологију и акушерство

 

Покрајински секретар је овом приликом истакао да се део Клинике за гинекологију, који је стар више од 40 година, а који до сада никада није био реновиран, нити су постојали покушаји реконструкције, тренутно налази у фази реконструкције и адаптације.

„ За ове радове Покрајинска влада је, преко Покрајинског секретаријата за здравство, издвојила 6 милиона динара. Биће урађена адаптација целог објекта и овим, још једном, показујемо потпуну и пуну посвећеност Покрајинске владе да се за све грађане Војводине, којима је неопходна здравствена заштита, пруже пуни адекватни услови за лечење“, нагласио је секретар Гојковић.

„Ми смо, уз максималну подршку управе Клиничког центра Војводине и Покрајинске Владе успели да одвојимо средства и у рекордном року од свега 40 дана, да реновирамо 8 соба, 4 купатила и операциони блок. Успели смо да обезбедимо нормалне, праве и хумане услове за боравак наших породиља, наших беба после порођаја“, изјавио је проф. др Тихомир Вејновић, управник Клинике за гинекологију и акушерство Клиничког центра Војводине.

Посети Клиници за гинекологију и акушерство присуствовао је и директор Клиничког центра Војводине, проф. др Петар Сланкаменац.